lære arabisk online

 

Skype_edited-940x469Det at lære arabisk online via Skype passer mange mennesker, som ønsker at lære arabisk og ikke har tid til at møde op til arabisk timer på regulær basis. Det at lære arabisk online sparer dig tid, penge og meget arbejde. Mennesker i hele verden tager arabisk lektioner online dagligt, og de behøver ikke rejse langt for at gøre det. De kan snakke og lære arabisk fra folk der har det som modersmål imens de sidder hjemme.

Excellence Center i Hebron, Palæstina, tilbyder internationale muligheden for at lære palæstinensisk arabisk, standard arabisk og enhver form for talt arabisk online via Skype. Centeret i Palæstina har 8 palæstinensiske lærere, som har bred erfaring i at undervise i arabisk til folk der ikke har det som modersmål. Internationale studerende kan sammensætte deres kursus, så det passer til deres arabisk niveau, måder at lære på og deres ønsker. De kan også vælge, hvilken slags arabisk de ønsker at lære.

Det at lære arabisk online via Skype er en god mulighed for internationale studerende, som ønsker at forbedre deres arabiskevner sammen med palæstinensere. Studerende har også muligheden for at lære mere om palæstinensisk kultur, politik og det daglige liv igennem kurset. Vores palæstinensiske lærere er ivrige efter at møde nye mennesker og dele deres erfaringer med dem.

Vores online Skype arabisk kursus giver også internationale studerende muligheden for at øve det arabisk de har lært på universitet, på sprogcentre og tale frit med palæstinensere. Vores online arabisk kursus foregår på en én til én basis. Med hensyn til varigheden af lektionerne, så aftaler de studerende med vores palæstinensiske lærere, hvad der passer bedst. Det samme aftales angående hvor ofte man mødes ugentligt. Normalt tager studerende omkring 3-4 timer om ugen.

Excellence Center i Palæstina tilbyder internationale studerende en prøvetime gratis, hvorefter du kan beslutte, hvorvidt du ønsker at fortsætte med at studere arabisk online hos centeret. De palæstinensiske lærere fremlægger ved det første møde deres undervisningsmetoder, planer og spørger de studerende, hvad de kunne tænke sig at lære, så de bedst muligt kan planlægge kurset.

Efter at et arabisk online kursus er blevet gennemført, får du et gennemførselscertifikat, som du kan tilføje dit CV.

Det at lære arabisk online via Skype er en vidunderlig mulighed for dig, at fortsætte eller starte med at lære det arabiske sprog med Excellence Center i Palæstina, og vi er sikre på at du vil få stor gavn af kurset med vores palæstinensiske lærere.

Har du lyst til at tage et online arabisk kursus med Excellence Center i Palæstina? Så send en email til Rafat@excellencecenter.org og så sender vi dig ansøgningsformularen, så du kan få din første prøvetime.

Du kan finde al nødvendig information i denne artikel:

http://excellencenter.org/online-arabic-classes/